Absinth

Kjenner du bandet Absinth? Jeg ble først oppmerksom på dem nå nylig, når en god venn av meg var høy på marijuana, han brukte bandet til å skape stemning når han var høy.

Marijuana er forbudt her uten at egentlig så mange vet hva de snakker om. Uten å ta politiske standpunkt, skal jeg gå igjennom en del faktorer rundt marijuana. Planten heter Cannabis. Cannabisplanten lager blomster. Disse blomstene blir tørket og kalles marijuana. Noen av bladene på cannabisplanten har det samme stoffet i seg som bladene. Disse kan konsentreres og separeres fra bladene. Dette blir til hasj.

Plantene er etterhvert blitt sterkt forandret gjennom selektiv avl. Det pleide å være noen få forskjellige typer, men de har voksty seg til flere tusen typer. De har ulike egenskaper. Plantene vokser raskt og blomstrer rask, m,en jorda må ha riktig næring, og lys, temperatur og vindforhold spiller også en stor rolle.

Marijuana blir masse produsert i stor skala over hele kloden, selv om det strengt tatt er forbudt de fleste teder. Det er viktig å understreke at forbudet muligens kan ha en del av skylden for at cannabis er blitt så vanlig. Når et forbud trer i kraft reduseres tilbudet mens prisen stiger. Dette gjør det svært lukrativt å være kjeltring.

De liker seg best med god ventilasjon, og da avgir de mye lukt. Jeg er sikker på at med en god hund kan man lukte marijuana plantasjer på flere kilometer. Derfor er det så viktig å pakke det hele godt inn med plastikk. Heldigvis eller heller forhåpentlig vis vil lukten forsvinne før noe ute kjenner den igjen.

Man kunne gå rolig fordi og kjenne duften av noe kjent. Gamle hippier som nå er fedre og bestefedre vil kunne gjennkjenne lukten fra sin glade undom. Selv om det lange håret er borte, finnes det en liten sjanse for at cannabis satt støpt i varige uttrykk.

Nye plantesorter behøver bare noen måneder på å gi avling. De er designet for å vokse fort og gi avling etter kort tid gitt i hvilken stor grad det er ulovlig rundt i verden.

Effekten er omdiskutert og avhenger i stor grad på hvem du er og hvilket utgangspunkt du har. Noen mennesker trenger rus. De samme menneskene har også en tendens til å være fjerne individer. Det er relativt klare tegn på å gjøre galt med menneskers vett og kognitive funksjoner.

På en annen side er det sant at folk fra syttitallet som brukte besteparten av sin musikalske karriere på å dra så mye stoff som mulig ut av m,enneskeheten og samfunnet fremdeles lever og tilsynelatende har mesteparten av sin menneskelighet i behold. Det er dermed ikke nevnt om de hadde vært mer i dag enn det som er tilfelle om de hadde holdt seg borte fra psykotiske stoffer.

Sjekk gerne ut dette inlegget på siden om bandet Absinth. Om Absinth er et band som står inne eller utenfor er ikke for offentligheten å bestemme. Der som alle andre steder går slikt under bordet. Men du kan se dem live!