Om min blogg

propaganda-asMitt navn er Stian og jeg er en mann med mange spennende interesser. Det jeg alltid har vært mest opptatt av er finans, næringsliv, børskurser og politikk. Jeg liker å skrive og fant derfor ut at jeg skulle benytte min kunnskap for å formidle nyttig informasjon til andre.

Her på bloggen vil jeg derfor fokusere eksklusivt på de tingene jeg virkelig kan noe om. Jeg bruker mye tid på forberedelser før jeg skriver noen av innleggene. Dette gjør jeg fordi jeg er opptatt av at brukerne skal få korrekt informasjon om alle fakta. Forhåpentligvis blir sluttresultatet en blogg som det er enkelt å lese for mange mennesker.

Næringsliv

Denne kategorien inneholder alt av saker som angår næringsliv, finans og børskurser. Jeg er selv svært engasjert i næringslivet ved å ha startet egen bedrift. I tillegg har jeg helt siden ung alder vært svært interessert i børskurser og aksjemarkedet. Dette er grunnleggende instrumenter for at det finansielle systemet skal fungere så godt som det gjør i dag. Derfor kommer jeg til å komme med både informasjon og analyser av denne typen tema. Dette blir et sentralt fokusområde som kommer til å prege bloggen.

Politikk

Jeg er politisk engasjert av natur, og liker å delta i samfunnsdebatten om forskjellige tema. Politikk er fundamentet for hvordan hele samfunnet styres. Derfor har jeg bestemt for å presentere informasjon om politikken på en måte som er enklere å forstå. Mitt inntrykk er at mange ønsker å delta i debatten, men ikke vet hvordan de skal forholde seg til vanskelige spørsmål. Da hjelper det å gjøre ting litt mer forståelig for et større publikum.

Om noen har innspill så blir jeg alltid glad for en hyggelig e-post. Jeg er helt avhengig av leserne for å kunne skape en god blogg som stadig blir bedre.