Thomas Gaarden med ny blogg

Min venn Thomas Gaarden har laget en spennende blogg om sine største interesser i livet. Fokus ligger spesielt på kunst og interiørdesign.

Thomas er en spennende fyr som har mye for seg hele tiden. Dette ser man også enkelt om man tar seg en tur inn på bloggen hans. Her kan man lese det meste om hva han gjør til daglig.

Interiør og kunst
Thomas Gaarden har alltid hatt stor interesse for mange ulike typer kunst. Likevel er det nok interiør som er hans aller største lidenskap. Han elsker å se på nye typer møbler som han kan bruke til å innrede boliger. Han finner alltid utrolig mange flotte modeller som passer inn i de fleste hjem. Om man skal ha hjelp med interiørdesign så er det lurt å ta kontakt med Thomas gjennom bloggen hans. Han svarer på alle henvendelser og er alltid glad for å kunne hjelpe.

Selv har jeg kjent Thomas i mange år og vi har et svært nært vennskap. Jeg vet derfor at han er en kjernekar som alltid stiller opp for de som spør om hjelp. Jeg tror også jeg kan si at han er faglig ekstremt dyktig på det han driver med. Selv om vi er venner så ville jeg ikke sagt dette om det ikke var sant.