Trademax

I går ringte svigermor og fortalte meg at de planla å komme på besøk for å se hvordan vi hadde fått det i det nye huset, noe som selvsagt er kjempekoselig. Men, det er ikke like kjekt at vi kjøpte huset for snart 8 måneder siden, og at det fortsatt ser nesten like kaotisk ut som da vi kjøpte det. Vi har faktisk ikke ligget på latsiden, vi har pusset opp badet og byttet tak og veranda på den tiden, noe som faktisk er ganske bra tatt i betraktning at både jeg og kona er i full jobb, og at vi har to veldig aktive barn.

Men, altså, kona har et godt forhold til foreldrene sine, men vil også gjerne vise at vi har ting på stell, og jeg vil gjerne beholde mitt renommé som den foretaksomme og nevenyttige svigersønnen. Med andre ord, vi måtte hive oss rundt ganske kraftig for å handle inn møbler og småting som fortsatt mangler etter å ha lagt på røret.

Ganske mye av oppussingsbudsjettet vårt er brukt opp, men vi trenger fortsatt nye møbler til stua, samt noe inventar til badet, og utemøbler mangler helt. Vi har ikke tid til å reise rundt å kikke i møbelbutikker, så vi har brukt tiden på å søke på nett, og Trademax ser ut til å ha det meste av det vi trenger i god kvalitet og til veldig rimelige priser. De leverer hjem til oss, og etter et par samtaler med hjelpsomme folk på kundeservice fikk vi dobbeltsjekket målene på hjørnesofaen og speilskap/belysning til badet. Vi kjøpte et fantastisk hagemøblement (rotting) med puter, samt en hammock. Ettersom sluttsummen ble ganske rimelig, heiv vi også med et drivhus, så nå kan vi teste de grønne fingrene våre, og kanskje få egne tomater til sommeren!

Om drivhus var litt i meste laget, eller om noe annet ikke passer, har vi uansett 14 dagers angrerett på handelen. Så nå kan vi ønske velkommen til svigerfamilie og alle andre som vil komme på besøk. Ta med grillmat!